Sastojci
| 650 g | Pilećih prsa |
| 150 g | Zelene salate |
| 100 g | Crvenog radiča |
| 60 g | Rikole |
| 60 g | Krušnih mrvica |
| 25 g | Očišćenih badema |
| 5 g | Peršina |
| 2 g | Dehidriranog češnjaka |
| 1 dcl | Jogurta |
| 0,3 dcl | Aceto balsamico |
| 40 g | Majoneze |
| 1 dcl | Maslinovog ulja |
| 30 g | Dida boža tapenada od zelenih maslina |
| 20 g | Dida Boža tapenada od crnih maslina |
| Začinsko bilje (bosiljak i timijan) | |
| Sol i papar |
Priprema
Normativ za 4 osobe, vrijeme pripreme 25 minuta
Piletinu izrezati na odreske iste debljine te marinirati u Dida Boža tapenadama od zelenih i crnih maslina te 0,5 dcl maslinovog ulja. Ostaviti piletinu u marinadi na hladnome 10 minuta. Dok se piletina hladi, oprati, narezati i osušiti salatu. Napraviti dresing od jogurta, majoneze, aceto balsamica, dehidriranog češnjaka, soli i papra. Napraviti hrust tako da povežete krušne mrvice s peršinom, tostiranim bademima, začinima i ostatkom maslinovog ulja. Hrust usitniti u blenderu. Mariniranu piletinu ispeći u tavi i gotovu razrezati na ploške. Piletinu povezati s hrustom, servirati na salatu i sve zaliti dresingom od jogurta.