Dida-Boza-logo
Close

Zaboravili ste zaporku?

Dida-Boza-logo
O Dida Boži | DIDA BOŽA

Zdravo i nesvakidašnje

Ne trebate tražiti neobično u dalekim zemljama i tragati za zdravim namirnicama u skrivenim mjestima jer je netko to možda već učinio za Vas.

Sjećam se kako je dida uvijek govorio "Brod je sigurniji kad je u luci, ali ne grade se brodovi radi toga…", stoga sam to shvatio kao poziv da obiđem svijet i otkrijem vam najveća svjetska blaga - proizvode za koje niste znali da postoje ili ste dosad koristili neke druge misleći da nema boljih.

Neb Chupin, unuk Dida Bože

Ekološki nerafinirani šećer Dida Boža iz Indije | DIDA BOŽA

Ekološki šećer

Ovaj ekološki šećer iz Indije oduševit će Vas kroz oplemenjivanje vaših omiljenih jela, slastica ili napitaka, a oznaka " Dida Boža preporučuje " potvrda je njegove vrhunske kvalitete.

Rukom birane smokve | DIDA BOŽA

Rukom birane smokve

Džem od smokve predstavlja spoj dalmatinske tradicije, neodoljivog okusa i zlatne boje pripremljen po tradicionalnoj recepturi, s visokim udjelom ekološko uzgojenih smokava. 

Međunarodna priznanja | DIDA BOŽA

Međunarodna priznanja

Kao dodatna potvrda njegove kvalitete i jedinstvenosti, ovaj džem od smokava prepoznat je i na američkom tržištu gdje je čak tri puta osvajao zlatne medalje na prestižnom natjecanju gourmet proizvoda Fancy Food Show u Sjedinjenim američkim državama.

ga('send', 'pageview');