Dida-Boza-logo
Close

Zaboravili ste zaporku?

Dida-Boza-logo
Gdje kupiti | suvenirnica | GIFT SHOP | DIDA BOŽA

Dida Boža Gift shop

Gift Shop Dida Boža govori o životu, djelu i stvaralaštvu nekoć obiteljske tradicije koja se razvila u ekološku proizvodnju džemova od smokava i ostalih delikatesa bogatih okusa, koji se provode po najvišim ekološkim standardima.

 

Dida Boža je bio stvarna osoba iz Vodica, djed vlasnika tvrtke koji je cijeli život živio i radio na zemlji, uzgajao smokve i masline. Glavna ideja vodilja didinog unuka, Neba Chupina, je bila da kroz gift shop i cjelokupan asortiman prenese ljubav koju je Dida gajio prema prirodi.

Uz ekološke džemove, namaze, sokove i čoko proizvode koje ste do sada imali priliku kupiti u većim trgovačkim lancima, u Dida Boža gift shopu premijerno možete pronaći dalmatinski tradicionalni kolač, smokvenjak te bračko ekstra djevičansko maslinovo ulje. .

Proizvodi Dida Boža kupcima su zanimljivi zbog prirodnih svojstava i kvalitete ali i profinjenog pakiranja koje je privlačno kupcima kao poklon ili suvenir za dragu osobu. Osim dalmatinskoga štiha, trgovina unosi dašak romantičnosti i kreativnosti za kupca. U širokoj ponudi nudi se:

Gift shop Dida Boža ostavlja poseban doživljaj i sjećanje na Dalmaciju, ljepotu prirode i njezine tradicionalne delicije.

ga('send', 'pageview');