Dida-Boza-logo
Close

Zaboravili ste zaporku?

Dida-Boza-logo
Gdje kupiti | suvenirnica | GIFT SHOP | DIDA BOŽA

Concept store, Vodice

Prvi Dida Boža Gift Shop otvorio je svoja vrata domaćim i stranim turistima te mještanima Vodičkog kraja u lipnju 2016 g.

GIFT SHOP
Kamila Pamukovića 15, Vodice, Croatia

Radno vrijeme
pon-petak 09:00 - 12:00  i 18:00 - 22:00
subota 17:00 - 22:00

Gift Shop je smješten u mirnoj ulici Kamila Pamukovića 15, blizu centra Vodica. Zanimljivo je to da je Shop otvoren upravo u rodnoj kući Dida Bože gdje predstavlja svojevrsni muzej jer je svaki kutak prožet emocijama i uspomenama na Didu koji je ne tako davno tamo živio i uživao u svom domu. Unatoč teškome radu na užarenoj zemlji nikada se nije žalio i svi su ga pamtili po vječnom osmijehu, dobroj volji i strpljenju. Kuću u Vodicama je sagradio njegov pradjed Nikola prije više od 100 godina i ostale je očuvana nakon dugog niza godina, a nedavno je u potpunosti renovirana te uređena u tradicionalnome dalmatinskom stilu.

Dida Božina trgovina daje osobitu vrijednost i vodičkoj povijesti i turističkoj ponudi kroz izlaganje starih fotografija tog dalmatinskog mjesta, prikupljenih i očuvanih dijelom zahvaljujući i dugogodišnjem didinom aktivnom sudjelovanju u Vodičkoj glazbi, u kojoj je bio i jedan od osnivača. Rijetke i vrijedne fotografije izložene su na zidovima trgovine i svakodnevno privlače mještane Vodica koji tako mogu naučiti više o povijesti svog mjesta, razgledavajući prizore snimljene početkom 20. stoljeća.

Osim što ljubiteljima brenda nudimo trgovinu u kojemu mogu kušati i kupiti ekološke proizvode iz našega bogatog asortimana, stranim turistima omogućavamo da iz Hrvatske ponesu originalan i ukusan suvenir.

Uz zanimljivi Shop smješten je i Caffe Bar koji svojim ugodnim dalmatinskim ambijentom poziva mještane i turiste da se opuste i probaju Mount Hagen ekološku kavu, bogate arome i punog okusa. Vodice su kao turističko mjesto izrazito privlačne mladima i za vrijeme sezone pune su života, ali ako poželite pronaći na trenutak mir i uživati u ugodnom ambijentu i prirodnim proizvodima, Caffe bar Dida Boža pravo je mjesto za Vas.

 

ga('send', 'pageview');