Dida-Boza-logo
Close

Zaboravili ste zaporku?

Dida-Boza-logo

Znak "eko" na Dida Boža proizvodima  jamči da je proizvod proizveden u skladu sa EU regulativom o ekološkoj poljoprivredi. Na taj se način stječe povjerenje potrošača koji mogu biti sigurni u porijeklo i kvalitetu ekološki proizvedene hrane i pića, a znak je prepoznat u svim zemljama članicama EU.

Ekološka proizvodnja (organska, biološka) poseban je sustav održivoga gospodarenja u poljoprivredi i šumarstvu koji obuhvaća uzgoj bilja i životinja, proizvodnju hrane, sirovina i prirodnih vlakana te preradu primarnih proizvoda, a uključuje sve ekološki, gospodarski i društveno opravdane proizvodno tehnološke metode, zahvate i sustave, najpovoljnije koristeći plodnost tla i raspoložive vode, prirodna svojstva biljaka, životinja i krajobraza, povećanje prinosa i otpornosti biljaka s pomoću prirodnih sila i zakona, uz propisanu uporabu gnojiva, sredstava za zaštitu bilja i životinja, sukladno s međunarodno usvojenim normama i načelima.

Osim ekoloških sastojaka, svi proizvodi pripremljeni su po tradicionalnoj dalmatinskoj recepturi te sadrže visok udio ekološki uzgojenog voća te ručno biranih plodova što im daje punu i osobitu aromu.

ga('send', 'pageview');