Dida-Boza-logo
Close

Zaboravili ste zaporku?

Dida-Boza-logo
O Dida Boži | DIDA BOŽA

Međunarodna priznanja

Kao dodatna potvrda njegove kvalitete i jedinstvenosti, ovaj džem od smokava prepoznat je i na američkom tržištu gdje je čak tri puta osvajao zlatne medalje na prestižnom natjecanju gourmet proizvoda Fancy Food Show u Sjedinjenim američkim državama.

Međunarodna priznanja | DIDA BOŽA

Na sajmu sudjeluje više od 46.000 proizvođača diljem svijeta, time učvrstivši svoju reputaciju na zahtjevnom tržištu proizvoda ekološke hrane. Dida Boža godišnje u Sjedinjene američke države izvezde više od 60 kontejnera ekoloških džemova od smokve.
Ovaj jedinstveni Dida Boža džem je također osvojio nepca brojnih sladokusaca i na hrvatskom tržištu.
Vjerujemo da bi Dida bio ponosan kada bi vidio koliko su njegov trud i ljubav prema prirodi nadahnuli njegovog unuka Neba Chupina da s jednakim žarom i ljubavlju nastavi živjeti u skladu s prirodom.

 

Zdravo i nesvakidašnje

Ekološki nerafinirani šećer Dida Boža iz Indije | DIDA BOŽA

Ekološki šećer

Ovaj ekološki šećer iz Indije oduševit će Vas kroz oplemenjivanje vaših omiljenih jela, slastica ili napitaka, a oznaka " Dida Boža preporučuje " potvrda je njegove vrhunske kvalitete.

Rukom birane smokve | DIDA BOŽA

Rukom birane smokve

Džem od smokve predstavlja spoj dalmatinske tradicije, neodoljivog okusa i zlatne boje pripremljen po tradicionalnoj recepturi, s visokim udjelom ekološko uzgojenih smokava. 

ga('send', 'pageview');