
Sastojci
| 4 kom | Jaja |
| 200g | Maslac |
| 50 g | Zobene |
| 190 g | Brašno |
| 50 g | Šećer u prahu |
| 50 g | Prašak za pecivo |
| 100 g | Kakao |
| 500 g | Ricotta |
| 50 g | Šećer |
| 200 g | Dida Boža Džem od mandarine |
| 10 g | Želatina |
| 500 g | Vrhnje za šlag |
| 4 kom za dekoraciju | Mandarine |
| za dekoraciju | Menta svježa |
| dekorativno | Dida Boža Goji bobice |
Priprema
Od maslaca, jednog jaja, šećera u prahu, kakaa, praška za pecivo, brašna, zobenih pahuljica i đumbira napraviti tijesto. Ostaviti u u hladnjaku 30 minuta da odstoji. Ohlađeno tijesto razvaljati na debljinu od 1 cm. Pomoću kalupa napraviti manje krugove te staviti na masni papir. Tijesto peći u zagrijanoj pećnici na 165° (oko 15 minuta).
U žumanjke koje smo odvojili od bjelanjaka dodati šećer i malo vrhnja za šlag. Sve zajedno lupati na pari dok smjesa ne utrostruči volumen odnosno prijeđe 65°. U smjesu dodati Dida Boža džem od mandarine i želatinu koju smo prethodno namočili u želatinu. U posudu staviti ricottu i dodati kremu od žumanjaka te napraviti glatku kremu. U kremu lagano umiješati šlag i snijeg od bjelanjaka.
Na pečene tortice staviti kremu od mandarine i ricotte te ukrasiti sa fileom od mandarine, Dida Boža goji bobicama i mentom.