Dida-Boza-logo
Close

Zaboravili ste zaporku?

Dida-Boza-logo
Gdje kupiti | suvenirnica | GIFT SHOP | DIDA BOŽA

Gift shop, Zagreb

U Zagrebu je otvoren drugi Gift shop Dida Boža u Radićevoj 12 gdje možete pronaći cjelokupni asortiman Dida Boža proizvoda. Novoobnovljena Radićeva ulica je izabrana kao druga lokacija  zbog njezine pristupačnosti centru, zanimljivog sadržaja koji nudi i blizine krvavoga mosta koji je privlačan turistima.

 

GIFT SHOP ZAGREB
Radićeva 12, Zagreb 10000, Hrvatska


Radno vrijeme
ZATVORENO

U zagrebačkom Dida Boža Gift shopu kupci imaju priliku degustirati i kupiti ekološke proizvode iz bogatog asortimana, a strani turisti lako će pronaći originalne i prikladne suvenire koje kao uspomenu mogu ponijeti iz Hrvatske. Uz ekološke džemove, namaze, sokove i čoko proizvode koje ste do sada imali priliku kupiti u većim trgovačkim lancima, u Dida Boža gift shopu premijerno možete pronaći dalmatinski tradicionalni kolač, smokvenjak te bračko ekstra djevičansko maslinovo ulje.

 Uz široku paletu proizvoda u dućanu se može kupiti i Mount Hagen coffee to go (kava za van) koja se izrazito razlikuje od svakodnevne kave. Mount Hagen jest ekološka kava koja će zasigurno privući velik broj kupaca zbog bogate arome i  punog okusa koji ostaje u zrnima kave zbog posebne metode sušenja.

Posebna novost u shopu je Dida Boža kartica vjernosti koju besplatno mogu preuzeti svi ljubitelji ovih ukusnih dalmatinskih delicija. Sa svakom kupnjom ( u iznosu od 30 kn ili više ) kupac ostvaruje pravo na jednu Dida Boža naljepnicu. Skupljanjem naljepnica kupac ostvaruje brojne pogodnosti u Shopu.

Za više detalja posjetite nas u Gift Shopu gdje Vas s veseljem očekujemo. Napomena: Kartica se može koristiti samo u Dida Boža Gift Shopu u Radićevoj 12.