Dida-Boza-logo
Dida-Boza-logo

en

Proizvodi

Pod imenom Dida Boža pronaći ćete ekološke, zanimljive i prirodne proizvode pripremljene prema dalmatinskoj recepturi s visokim udjelom voća i povrća.

 

Za svakoga ponešto

Za sve ljubitelje Dalmacije i dalmatinskih proizvoda Dida Boža nudi pregršt proizvoda od smokve koja kao kraljica mediterana predstavlja i kraljicu u našem asortimanu. Džem od smokve osvojit će Vas na prvi pogled i izmamiti osmjeh na lice s prvim susretom. Treba istaknuti i aroniju, koja zbog svog ljekovitog djelovanja, u posljednje vrijeme plijeni pozornost i privlači mnoge ljubitelje zdrave prehrane. U Dida Boža asortimanu osim poznatog soka od aronije, pripremili smo i džem od aronije posebne recepture te ukusne čokoladne dražeje sa sušenim bobicama aronije.

Za sve ljubitelje slanih delicija, nudimo prirodne namaze od crne i zelene masline te domaći ajvar. Svi prirodni namazi sadrže 98 % povrća što im osigurava puninu okusa i osobitu aromu. Ako nismo spomenuli Vaš najdraži okus ili proizvod, potražite ga u cjelokupnom asortimanu i uljepšajte dan sebi i najdražima!